ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ HiPRO

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

Επικροτούμε κάθε προσπάθεια σου μικρή ή μεγάλη. Γνωρίζουμε καλά την σημασία της πρωτεΐνης στην ανάπτυξη και αποκατάσταση των μυών σου και ειδικευόμαστε στην παραγωγή γευστικών προϊόντων γιαουρτιού υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες που θα σου δώσουν την έξτρα δύναμη που χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου.

Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ

Είναι κατάλληλα για όλους εσάς που αναζητάτε επιπλέον πρωτεΐνη στην καθημερινότητα σας ανεξαρτήτως της σωματικής άσκησης που επιλέγετε. Για εσένα που η γυμναστική είναι τρόπος ζωής μέχρι και εσένα που απλά θέλεις να διατηρήσεις μια καλή φυσική κατάσταση, το HiPRO είναι ο γευστικός πρωτεϊνικός σου σύμμαχος!

ΤΑ HiPRO ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ ΥΦΗ

Τα προϊόντα διατίθενται σε τρεις εναλλακτικές, επιδόρπια γιαουρτιού με 15γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κύπελλο, ροφήματα γιαουρτιού με 25γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μπουκάλι και πουτίγκες με 20γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κύπελλο, για να διαλέξετε τη σωστή ποσότητα πρωτεΐνης που ταιριάζει σε εσάς.

Επιπλέον στο HiPRO λέμε ΟΧΙ στα σάκχαρα και στα λιπαρά και ΝΑΙ στη γεύση γι' αυτό και τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο φυσικά σάκχαρα και καθόλου λιπαρά*.

*Οι πουτίγκες HiPROείναι χαμηλές σε λιπαρά.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τα προϊόντα HiPRO περιέχουν πρωτεΐνη ορού γάλακτος και καζεΐνη. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πρωτεϊνών του γάλακτος στα προϊόντα ΗiPRO, είναι σημαντικός καθώς είναι γνωστό πως πρόκειται για πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για όσους έχουν έντονη καθημερινή άσκηση.